Ju-Jutsu club Relax Rimavská Sobota

Akcia " Hurá Prázdniny "

Nábor nových členov !!!!

24.10.2014

Každý utorok a štvrtok od 18-tej hod. sa môžete prísť pozrieť na naše tréningy. Pokiaľ vás zaujmú, stačí si doniesť športové oblečenie (tepláky alebo kraťasy  a tričko) a môžete sa pridať k nám. Prvé tréningy sú zdarma. S radosťou uvítame každého záujemcu :)

História nášho klubu

JuJutsu club Relax bol založený v roku 1991 trénerom Jánom Uhliarom /3.Dan Judo a 1.Dan JuJutsu/, ktorý sa k tomuto bojovému umeniu dostal v Bratislave. Rady žiakov sa spočiatku rýchlo rozširovali, čo malo pozitívny vplyv na vytvorenie stálej členskej základne a fungovanie Klubu JuJutsu s menšími zmenami do dnešných dní. Počas 20-tich rokov fungovania boli jeho členovia aktívnymi účastníkmi seminárov a táborov vedených najvyššími majstrami tohto bojového umenia v Európe. V roku 1997 klub navštívil aj shaolinsky majster kung-fu Sifu Leun Yan Long,ktorý nepatrnou mierou prispel k rozvoju klubu.

V roku 2005 zakladateľ a prvý tréner prenechal vedenie klubu trénerovi Petrovi Sihelskému (1.Kyu JuJutsu) a súčasnému trénerovi Tomášovi Kalmárovi(1.Dan JuJutsu), pôsobiacim v tomto klube najdlhšie.

V súčasnosti je Klub JuJutsu Relax Rimavská Sobota členom Slovenskej asociácie JuJutsu, ktorá je pod záštitou Svetovej federácie JuJitsu. Predsedom Slovenskej asociácie JuJutsu je tréner a priateľ žiakov rimavskosobotského klubu Shihan Csaba Harsányi, ktorý je držiteľom 7. majstrovského stupňa v JuJutsu, 2. majstrovského stupňa v umení JUDO a 1. majstrovského stupňa v NIHON - TAI JITSU.

Náše tréningy

Máte radi kvalitný aktívny oddych alebo hľadáte vhodné športové vyžitie pre Vás a Vaše deti? Tak príďte medzi nás! Niekoľkokrát do roka organizujeme nábory nových členov v rôznych vekových kategóriách, najlepšie od 14-tich rokov. Sme klub s tradíciou, ale nebojíme sa modernizácie a nových trendov.

Tešíme sa na Vašu návštevu nášho klubu.